Runsas erä laadukkaita tusseja nyt Tuubin alepöydässä! Aquamarkerit ja Promarkerit halpaan kappalehintaan 1,90€ (normaalisti 4,20€ / 3,80€) ja 6 tussin setti Flexmarkereita yhteishintaan 10€ (normaalisti 4,10€/kpl)!

Aquamarkerit ovat kaksikärkisiä vesipohjaisia tusseja, joita voit käyttää joko tavallisina tusseina tai vesivärien tapaan. Tusseissa on voimakas pigmentti, joka luo tasaisen ja sävykylläisen akvarellimaisen pinnan. Tussit ovat valonkestäviä ja myrkyttömiä.

Flexmarkerit ovat permanentteja, alkoholipohjaisia ja myrkyttömiä tusseja, joita voi käyttää monille eri pohjamateriaaleille: paperille, puulle, muoville ja jopa lasillekin! Tussissa on kaksi kärkeä: joustavampi ja melkein sivellinmäinen ohut kärki piirtotyöhön ja viistottu ja leveämpi väritykseen. Tuubin alessa olevat sävyt ovat erityisen hyviä kevyisiin sävytyksiin, mm. varjostamiseen.

Promarker-tusseilla saat tasaista, laadukasta, nopeasti kuivavaa ja läpikuultavaa piirto- ja väritysjälkeä. Tussin muste on samaa kuin Flexmarkereissa: alkoholipohjaista, myrkytöntä ja monelle pohjamateriaalille sopivaa. Promarkereissa on kaksi erilaista kärkeä, piirtoon soveltuva kapea kärki ja värittämiseen suunniteltu leveämpi ja viistottu kärki.

ALE